Benvingut

Love Cambodia és una organització benèfica basada en la fe cristiana que s’esten a víctimes de la pobresa i l’explotació humana a Cambodja. 

Love Cambodia va començar a l’Escola d’Idiomes IDIOMS a Figueres (Catalunya), l’any 2009. 1 Euro de la quota mensual de cada estudiant era donat per a contribuir a l’educació de dues nenes a Cambodja. Els alumnes també van decidir recaptar diners per a comprar una bicicleta per a una d’aquestes nenes de la Província de Battambong, perquè no hagués de caminar 2 hores cada dia per anar a l’escola.

Des de llavors, Love Cambodia ha obert una botiga de segona mà i ha recaptat i enviat diners destinats a l’educació de varis nens i nenes i a ajudar noies que han estat alliberades de l’explotació humana.

Donem suport a la campanya d’Elim Missions (Regne Unit) Aquest projecte va néixer el setembre de 2013 i ofereix un programa de formació de 12 mesos per a noies que han estat rescatades d’una vida d’abús o explotació. En un ambient segur i amb amor, s’ensenya a les noies artesania, Inglés, Khmer, habilitats per a la vida diària, estudi bíblic i devocions. La visió de Be Free Cambodia és veure vides restaurades, cors restaurats i dones amb una vida plena d’alegria i la pau de Déu.      http://www.elimmissions.co.uk/befree

David i Esther Allen són missioners d’ELIM a Cambodja que treballen “in situ”. Aquest és l’enllaç al seu blog (en anglès).      https://davyandesther.wordpress.com/

Enguany seguim beneïnt persones a l’altre costat del món.

 

Tipus: Associació
Número d’inscripció al registre: 46414 – J / 2
Data d’inscripció al registre: 29/11/2011
Adreça: Carrer La Farella , 25
Població: Llançà
Codi Postal: 17490
Comarca: Alt Empordà
Classificació general: Cultura